foto

Daniela Amavia

  • nar. 4.3.1966 (53 let)
    Atény, Řecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Perfect Sleep, The
2002 Zločiny podle Mary Higgins Clark: Neznáme se odněkud? (TV film)
2001 Venus and Mars
Woman Every Man Wants, The
1999 Facade
Rockin' Good Times
1997 Místo činu: Frankfurt - Soví hrad (TV film)
1996 4 Urlauber und 1 Baby (TV film)
Ledová princezna (TV film)
Nebezpečné věno
1995 Hart a Hartová: Dvě srdce v tříčtvrtečním taktu (TV film)
1994 Milostné aféry
Místo činu: Frankfurt - Vražda na parkovišti (TV film)
Ärzte: Nachtrunden (TV film)
1993 Bez líčidla (studentský film)
Rosenemil
1992 Der Papagei
1991 Lautlos (studentský film)
1989 Franta (TV film)
1988 Anna

TV seriály

2003 Děti planety Duna (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
1998 Felicity (TV seriál)
1993 Harry & Sunny (TV seriál)
1990 Heidi und Erni (TV seriál)
1989 Das Nest (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie