foto

Takaši Naitó

  • nar. 27.5.1955 (65 let)
    Ósaka, prefektura Ósaka, Honšú, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Kasóken no onna: New Year Special (TV film)
Umisuzume
2015 Poplar no Aki
2014 Kagemusha Tokugawa Ieyasu (TV film)
Seto'uči kaizoku monogatari
2013 Adži ičimonme (TV film)
The Manzai 2013 (TV film)
2012 Gekai Hatomura Šúgoró 9 (TV film)
2011 Adži ičimonme (TV film)
Inu no Kieta Hi (TV film)
Kairoutei Satsujin Jiken (TV film)
Kasouken no Onna SP (TV film)
Kaze no Shounen
Kokurikozaka kara
2010 Ijiwaru baasan (TV film)
Kasouken no Onna SP (TV film)
Kobe Shimbun no Nanokakan
Morisaki shoten no hibi
Neko taxi
Onna Keiji Otomichi Takako ~ Kogoeru Kiba (TV film)
2009 Baton
Ijiwaru baasan (TV film)
Rakudžicu moju
2008 Fure fure šódžo
Homeless Chugakusei (TV film)
Nikutai no Mon (TV film)
Sanjuman-nin no Kiseki — Nidome no Happi Basudei (TV film)
Tokugawa Fúnroku: Hačidai šógun Jošimune (TV film)
2007 Marathon (TV film)
Urenaiši misuzu: Džiken wa unmei no kanata ni 2 (TV film)
2006 Příběhy ze Zeměmoří
Shinjuku no Haha Monogatari (TV film)
2005 Ašuradžó no hitomi
Yami utsu shinzô
Yaoh (TV film)
2004 Akai Tsuki (TV film)
Gekai Hatomura Shugoro Yami no Chart (TV film)
Higuči keibuho 2: Rio – Suijóbi no sacudžinšha (TV film)
Revival Blues
[Is A.]
2003 Futari (TV film)
Šuka: Keišičó kjóhaku džiken (TV film)
2002 Laundry
2001 Cesta do fantazie
Kindaiči šónen džikenbo (TV film)
2000 Kaze o mita šónen
1998 Wandafuru raifu
1997 Gozondži! Fundoši zukin
1996 Arigató
Himo (TV film)
Romance
1995 Maboroši no hikari
1994 Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 26 (TV film)
1993 Akuyaku papa
Kaidan II (TV film)
1992 Saigo no drive
Šura no densecu
1991 Gokudó sensó: Butóha
1989 Hagure keidži džundžóha
Yuwakusha
1988 Rock yo shizukani nagareyo
1987 Chôchin
Ojôsan tantei Tokimeki renpatsu!
1986 New Morning of Billy the Kid
1984 Mika Madoka: yubi o nurasu onna
1983 Okinawa no shonen
Seiraafuku yurizoku II
Veselé Vánoce, pane Lawrenci
1982 Bišimai: Okasu
Yami utsu shinzô
1981 Aidžú: Aku no Hana
Rapewoman: midarana nichiyobi

TV seriály

2020 Keišičó sósa ikkačó (TV seriál)
Episode 16 (S04E16)
Episode 15 (S04E15)
Episode 14 (S04E14)
další epizody (16)
2018 Keišičó sósa ikkačó (TV seriál)
Episode 10 (S03E10)
Episode 9 (S03E09)
Episode 8 (S03E08)
další epizody (10)
2017 Kasóken no onna 17 (TV seriál)
Keišičó sósa ikkačó (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (10)
2016 Kasóken no onna 16 (TV seriál)
Keišičó sósa ikkačó (TV seriál)
Episode 11 (S01E11)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
další epizody (11)
2015 Kasóken no onna 15 (TV seriál)
2014 Kasouken no Onna 14 (TV seriál)
2013 Kasouken no Onna 13 (TV seriál)
科捜研の女 (TV seriál)
2012 Answer: keišičó kenšó sósakan (TV seriál)
Ooku ~Tanjou (TV seriál)
2011 Kasouken no Onna 11 (TV seriál)
2010 Kasouken no Onna (TV seriál)
2009 Kasouken no Onna (TV seriál)
2008 Šin kasóken no onna 8 (TV seriál)
2006 Primadam (TV seriál)
Šin kasóken no onna 7 (TV seriál)
2005 Akai Giwaku (TV seriál)
Jonaoši džun'an! Nindžóken (TV seriál)
Šin kasóken no onna 6 (TV seriál)
2004 Ichiban Taisetsu na Hito wa Dare Desu ka (TV seriál)
Salaryman Kintaro 4 (TV seriál)
Wakaba (TV seriál)
Šin kasóken no onna (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)
Kasouken no Onna 4 (TV seriál)
2001 Kasouken no Onna 3 (TV seriál)
Kindaichi Shonen no Jikenbo 3 (TV seriál)
Let's Go Nagata-cho (TV seriál)
Wakaresaseya (TV seriál)
2000 Kasouken no Onna (TV seriál)
Quiz (TV seriál)
1999 Chiipu rabu (TV seriál)
Labyrinth (TV seriál)
Rasen (TV seriál)
1998 Kurenai (TV seriál)
Sweet Devil (TV seriál)
1997 Fukigen na kajitsu (TV seriál)
Kanojo Tachi no Kekkon (TV seriál)
Seigi no Mikata (TV seriál)
1996 Adži ičimonme 2 (TV seriál)
Mahiru no cuki (TV seriál)
Ryoma ni Omakase! (TV seriál)
1995 Adži ičimonme (TV seriál)
Džinsei wa džodžo da (TV seriál)
Natsu! Depart Monogatari (TV seriál)
Watashi, Mikata Desu (TV seriál)
1994 Ie Naki Ko (TV seriál)
Seishun no Kage (TV seriál)
Stewardess no Koibito (TV seriál)
Ue wo Muite Aruko (TV seriál)
1993 Tetteiteki ni Ai wa... (TV seriál)
1992 Tenshi no yo ni Ikitemitai (TV seriál)
1991 Hotel Woman (TV seriál)
1990 Kamija Gendžiró torimono hikae (TV seriál)
1989 Katte ni šiagare hej! Brother (TV seriál)

Host

TV pořady

1976 Tecuko no heja (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky