foto

Katarina Witt

  • nar. 3.12.1965 (55 let)
    Staaken, Nauen, Východní Německo

Zajímavosti o tvůrci (1)

  • Ronin (1998)

    - Krasobruslařka Nataša Kirilova je představena jako dvojnásobná olympijská vítězka a trojnásobná světová šampionka. Zahrála si ji Katarina Witt, vítězka dvou olympijských medailí a čtyřnásobná světová šampionka v krasobruslení. (Kroup4)

Herecká filmografie

Filmy

2012 Posedlost láskou (TV film)
2009 Myšák a přátelé
1998 Ronin
1996 Ledová princezna (TV film)
1994 Greatest Hits on Ice (TV film)
1990 Carmen on Ice (TV film)

TV seriály

2005 Ein Fall für Freunde (TV seriál)
1998 V.I.P. (TV seriál)
1997 Nikola (TV seriál)
1996 Raymonda má každý rád (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
Jak vyprovokovat Cranea (S03E17)

Dokumentární

2019 Katarina Witt - Weltstar aus der DDR (TV film) - a.z.
2013 Diplomat, The
2012 Play
2010 Velká australská výprava (TV film)

Host

TV pořady

2019 Gottschalks große 80er-Show (TV pořad)
2017 Wir lieben Fernsehen! (TV pořad)
2016 Merci Udo - Deutschland sagt Danke! (TV pořad)
2015 Wer weiß denn sowas? (TV pořad)
2014 MDR um 4 (TV pořad)
Quizduell (TV pořad)
2013 Das ist Spitze! (TV pořad)
2012 Gottschalk Live (TV pořad)
2009 5 gegen Jauch - Prominenten-Special (TV pořad)
Das Quiz der Deutschen (TV pořad)
Kennen Sie Deutschland? (TV pořad)
2006 Let's Dance (TV pořad)
2004 2004 Women's World Awards (TV pořad)
Welcome Europe! (TV pořad)
1999 Beckmann (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)
1990 Schmidteinander (TV pořad)
1980 Heut' abend (TV pořad)
1978 Ein Herz für Kinder (TV pořad)
1963 Das aktuelle Sportstudio (TV pořad)