foto

Margery Withers

  • nar. 23.10.1905
    Patagonia, Argentina
  • zem. 6.9.1999 (93 let)
    Pinner, Middlesex, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Oněgin
1998 Cider with Rosie (TV film)
1997 Zrozeni z moře
1996 Tajnosti a lži
1994 Staggered
1975 Evakuace (TV film)
1964 Don't I Look Like a Lord's Son? (TV film)

TV seriály

1997 Where the Heart Is (TV seriál)
1996 Hetty Wainthropp Investigates (TV seriál)
Turning World (TV seriál)
1995 Dangerfield (TV seriál)
Hamish Macbeth (TV seriál)
The Buccaneers (TV seriál)
1994 Day Today, The (TV seriál)
Pie in the Sky (TV seriál)
Takin' Over the Asylum (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Maigret (TV seriál)
1991 Plány a touhy (TV seriál)
1989 Oranges Are Not the Only Fruit (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1981 Maybury (TV seriál)
1980 The Enigma Files (TV seriál)
The Gentle Touch (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
1978 Clifton House Mystery, The (TV seriál)
Grange Hill (TV seriál)
Spearhead (TV seriál)
1977 Secret Army (TV seriál)
1974 Churchill's People (TV seriál)
The Aweful Mr. Goodall (TV seriál)
1973 Helen: A Woman of Today (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
General Hospital (TV seriál)
The Man Outside (TV seriál)
Uchazeči o trůn (TV seriál)
1971 The Guardians (TV seriál)
Trial (TV seriál)
1970 Menace (TV seriál)
1969 Doctors, The (TV seriál)
Special Branch (TV seriál)
The Mind of Mr. J.G. Reeder (TV seriál)
1968 For Amusement Only (TV seriál)
The Tenant of Wildfell Hall (TV seriál)
1967 Half Hour Story (TV seriál)
Mr. Rose (TV seriál)
1966 Mystery and Imagination (TV seriál)
The Corridor People (TV seriál)
1965 Out of the Unknown (TV seriál)
Public Eye (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
1964 R3 (TV seriál)
Six (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
1963 Festival (TV seriál)
1962 Compact (TV seriál)
Hugh and I (TV seriál)
Saki (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 You Can't Win (TV seriál)
1960 Armchair Mystery Theatre (TV seriál)
BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Coronation Street (TV seriál)
Deadline Midnight (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1949 Suspense (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace