foto

Dallas Cavell

  • nar. 19.9.1925
    Velká Británie
  • zem. 15.2.1993 (67 let)
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1964 Who Was Maddox?

TV seriály

1985 Pickwick Papers, The (TV seriál)
1977 Tales of the Unexpected (TV seriál)
1976 The New Avengers (TV seriál)
1974 Boy with Two Heads, The (TV seriál)
The Pallisers (TV seriál)
1972 Jackanory Playhouse (TV seriál)
Six Days of Justice (TV seriál)
1971 Brett (TV seriál)
1969 Softly Softly: Task Force (TV seriál)
The Mind of Mr. J.G. Reeder (TV seriál)
1968 Adventure Weekly (TV seriál)
The Caesars (TV seriál)
The Champions (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
Mickey Dunne (TV seriál)
1966 The Spies (TV seriál)
1965 Big Spender, The (TV seriál)
Front Page Story (TV seriál)
Orlando (TV seriál)
Public Eye (TV seriál)
1964 Crossroads (TV seriál)
Redcap (TV seriál)
The Sullavan Brothers (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Valiant Varneys, The (TV seriál)
1963 Crane (TV seriál)
Doctor Who (TV seriál)
Maupassant (TV seriál)
Sergeant Cork (TV seriál)
The Plane Makers (TV seriál)
1962 It Happened Like This (TV seriál)
Studio 4 (TV seriál)
The Scales of Justice (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Ghost Squad (TV seriál)
Sir Francis Drake (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Scotland Yard (TV seriál)
1959 ITV Sunday Night Drama (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky