foto

Reinhild Solf

  • nar. 1940
    Haldensleben, Preußen, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Männer vom K3 - Eine saubere Stadt, Die (TV film)
1983 Wie es geschah (TV film)
1976 Minna von Barnhelm (TV film)
Život schizofrenního básníka Alexandra Märze (TV film)
1972 Zur schönen Aussicht (TV film)
1971 Yvonne, Prinzessin von Burgund (TV film)
1970 Schlagzeilen über einen Mord (TV film)
1968 Heimlichkeiten

TV seriály

1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1979 Die Buddenbrooks (TV seriál)
1978 Wallenstein (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1972 Das Jahrhundert der Chirurgen (TV seriál)
Motiv Liebe (TV seriál)
1969 Meine Schwiegersöhne und ich (TV seriál)

Host

TV pořady

1971 Dalli Dalli (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky