foto

Vladimir Kott

  • nar. 22.2.1973 (48 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 Děň do
Mama
2017 Kapr rozmražený
Komandir Poljarnoj zvezdy
2014 Na dně
2011 Gromozeka
2008 Mucha

TV seriály

2019 Zastupniki (TV seriál)
2018 Bez pamjati (TV seriál)
2015 Poljarniki (TV seriál)
2013 Pjotr Leščenko. Vsjo čto bylo... (TV seriál)
2012 V zone riska (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 Koněc filma
2018 Mama
2017 Kapr rozmražený
2014 Na dně
2008 Mucha

TV seriály

2015 Poljarniki (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2020 Koněc filma

TV seriály

2013 Šerlok Cholms (TV seriál)
Posledněje dělo Cholmsa (E07)

Producentská filmografie

Filmy

2020 Koněc filma
2017 Jazyčniki

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky