foto

Pavel Pásek

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2020 Štěstí je krásná věc
2018 Zoufalé ženy dělají zoufalé věci
2017 Všechno nebo nic
2013 Kameňák 4

TV seriály

2019 Kameňák (TV seriál)
Ztráta paměti (S01E08)
Balón (S01E07)
Zápas (S01E06)
další epizody (8)

Herecká filmografie

Filmy

2018 Teambuilding
2016 Jak se zbavit nevěsty
2015 Vánoční Kameňák
2013 Kameňák 4
2005 Kameňák 3
2004 Kameňák 2

Dokumentární

2014 Rozsudek (TV seriál)
Vraždil ze zoufalství (S01E18)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace