foto

Anna Takanen

  • nar. 21.12.1968 (50 let)
    Kungsbacka, Hallands län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Flickan, mamman och demonerna
2012 Call Girl
2006 Wellkåmm to Verona
2001 Besvärliga människor

TV seriály

2007 Upp till kamp (TV seriál)
2000 Barnen på Luna (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace