foto

Konrad Korkosiński

  • nar. 8.7.1990 (29 let)
    Łódź, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2019 Diagnoza (TV seriál)
Episode 11 (S04E11)
2017 Komisarz Alex (TV seriál)
Wirtualne życie, prawdziwa śmierć (S10E08)
2016 Druga szansa (TV seriál)
W matni (S02E12)
2015 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 4 (S05E04)
2014 Komisarz Alex (TV seriál)
Na pełnym gazie (S06E02)
2011 Układ Warszawski (TV seriál)
Episode 13 (E13)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace