foto

Martin von Haselberg

  • nar. 1949
    Buenos Aires, Argentina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Spirit of '76, The
1989 Jak se dělá televize
1980 Forbidden Zone

TV seriály

1985 Měsíční svit (TV seriál)

Dokumentární

2019 Rolling Thunder Revue: A Bob Dylan Story by Martin Scorsese
1987 Biography (TV seriál)

Hudební videoklipy

1984 Bette Midler - Beast of Burden (hudební videoklip)

Režijní filmografie

Filmy

1992 Blind Geronimo and His Brother

TV seriály

1994 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
The Assassin (S06E08)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace