foto

Jon-Erik Hexum

  • nar. 5.11.1957
    Englewood, New Jersey, USA
  • zem. 18.10.1984 (26 let)
    Century City, Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Halloween - a.z.
1984 The Bear
1983 Making of a Male Model (TV film)
1982 Voyager from the Unknown

TV seriály

1984 Cover Up (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
1982 Voyagers! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace