foto

Gabriele Graf

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2019 Schnitzel de Luxe (TV film)
Tatort - Inferno (TV film)
2018 Team Alpin - Endlich wieder wir (TV film)
Team Alpin - Stromabwärts (TV film)
2017 Love is in the Air (TV film)
Schnitzel geht immer (TV film)
2016 Das beste Stück vom Braten (TV film)
2013 Ein Schnitzel für alle (TV film)
2011 Freilaufende Männer (TV film)
2008 Gefühlte XXS - Vollschlank & frisch verliebt (TV film)
2007 Ein unverbesserlicher Dickkopf (TV film)
2001 Das schwangere Mädchen (TV film)
2000 Smrt z lásky (TV film)
1998 Na tenkém ledě (TV film)
1997 Trügerische Nähe (TV film)

TV seriály

2002 Die Couch-Cowboys (TV seriál)
2001 Einmal Prinz zu sein (TV seriál)
1997 Die Camper (TV seriál)
Is' was Trainer? (TV seriál)
Nikola (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace