foto

Mona Andersson

  • nar. 17.8.1936 (84 let)
    Göteborg, Göteborgs och Bohus län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Lille Frø
1999 Hälsoresan - En smal film av stor vikt
1994 Stockholm Marathon
1992 Stortjuvens pojke
1982 Fanny a Alexandr
1978 Kärlek genom ett fönster (TV film)
1977 Tabu
1975 Garaget
1972 Söndagspromenaden (TV film)
1970 Ett dockhem (TV film)
Körsbärsträdgården (TV film)
1969 Biprodukten (TV film)
1968 Korridoren
Lekar i kvinnohagen (TV film)
Vindingevals
1966 Adamsson i Sverige
Ön
1964 491
1963 Adam och Eva
Det går an (TV film)
Topaze (TV film)
1962 Panenka
Raggargänget
1960 Soudce
1959 Brott i paradiset
1956 Sista paret ut

TV seriály

2017 Syrror (TV seriál)
Episode 9 (S02E09)
2016 Vårdgården (TV seriál)
2007 Höök (TV seriál)
1994 Tre kronor (TV seriál)
1990 Kära farmor (TV seriál)
1982 Polisen som vägrade svara (TV seriál)
1981 Dubbelsvindlarna (TV seriál)
1980 Styv kuling (TV seriál)
1978 Harry H. (TV seriál)
1972 Bröderna Malm (TV seriál)
Ett köpmanshus i skärgården (TV seriál)
1970 Röda rummet (TV seriál)
1963 Societetshuset (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky