foto

Arthur Mathews

  • nar. 1959
    County Meath, Irsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 The Road to Brexit (TV film)
1996 Never Mind the Horrocks (TV film)

TV seriály

2016 Traceyino mimořádné zpravodajství (TV seriál)
2013 It's Kevin (TV seriál)
2012 Toast of London (TV seriál)
2009 Val Falvey TD (TV seriál)
2007 Armstrong a Miller (TV seriál)
2000 Black Books (TV seriál)
Jam (TV seriál)
1999 Hippies (TV seriál)
1998 Velkovlak (TV seriál)
1997 Brass Eye (TV seriál)
1995 Coogan's Run (TV seriál)
Father Ted (TV seriál)
The Saturday Night Armistice (TV seriál)
1994 All New Alexei Sayle Show, The (TV seriál)
Day Today, The (TV seriál)
Fast Show, The (TV seriál)
Harry Enfield and Chums (TV seriál)
1984 Alas Smith & Jones (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2004 I Am Not an Animal (TV seriál)
1999 Hippies (TV seriál)
1998 Velkovlak (TV seriál)
1997 I'm Alan Partridge (TV seriál)
1995 Father Ted (TV seriál)
1994 Harry Enfield and Chums (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2009 Val Falvey TD (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Xposé (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky