foto

Phillipa Soo

  • nar. 31.5.1990 (29 let)
    Libertyville, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The 8th Year of the Emergency
2018 Here and Now
2016 Odvážná Vaiana: Legenda o konci světa
2014 Dangerous Liaisons (TV film)

TV seriály

2019 The Code (TV seriál)
Legit Bad Day (E12)
Don and Doff (E11)
Secret Squirrel (E10)
další epizody (12)
2013 Smash (TV seriál)
The Tonys (S02E17)
The Transfer (S02E15)
The Phenomenon (S02E14)
další epizody (5)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky