foto

Boris Čakširan

  • nar. 19.3.1962 (57 let)
    Slavonski Brod, Hrvatska, Jugoslávie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2018 Kralj Petar I: U slavu Srbije
2017 Kozje uši
2016 Dobrá manželka
2014 Gavrilo Princip - proces
2009 Drug Crni u Narodnooslobodilačkoj borbi
2007 Crni Gruja i kamen mudrosti
2006 Aporia
2003 Ilka (TV film)
1999 Belo odelo
1998 Kupi mi Eliota
Mare largo
Sršeň
Ve službách legie
1997 Moja domovina
1995 Úkladná vražda
1993 Raj (TV film)
1992 Tito a já
1991 Smrt gospođe Ministarke (TV film)
Vera Hofmanova (TV film)
1989 Gospođa ministarka (TV film)
Osmi dan u nedelji (TV film)
Svet (TV film)
1988 Odvrácená strana Slunce

TV seriály

2019 Kralj Petar I (TV seriál)
2018 Koreni (TV seriál)
2017 Senke nad Balkanom (TV seriál)
2015 Branio sam Mladu Bosnu (TV seriál)
2013 Otvorena vrata 2 (TV seriál)
2007 Vratiće se rode (TV seriál)
2004 Crni Gruja 2 (TV seriál)
2003 Crni Gruja (TV seriál)
1995 Kraj dinastije Obrenović (TV seriál)
1994 Otvorena vrata (TV seriál)
1990 Jastuk groba mog (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1998 Kupi mi Eliota

TV seriály

2013 Otvorena vrata 2 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace