foto

Chris Ray

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 Staged Killer

TV pořady

2009 Kourtney a Khloe dobývají Miami (TV pořad)
2007 Držte krok s Kardashians (TV pořad)

Producentská filmografie

Filmy

2019 Staged Killer

TV pořady

2007 Držte krok s Kardashians (TV pořad)

Střihačská filmografie

TV seriály

2006 The Bad Girls Club (TV seriál)

Dokumentární

2018 Občanka Rose (TV seriál)

TV pořady

2009 Kourtney a Khloe dobývají Miami (TV pořad)
2007 Držte krok s Kardashians (TV pořad)
2003 Zlatý holky (TV pořad)
1992 Real World, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace