foto

Armando Iannucci

  • nar. 28.11.1963 (54 let)
    Glasgow, Skotsko, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Jeden z nejuznávanějších tvůrců na poli soudobého britského televizního humoru se prosadil jako scenárista rádiového pořadu On the Hour. Mezi jeho nejznámější autorská díla patří absurdní série The Armando Iannucci Shows (2001), politický sitcom Je to soda (2005–2009) a řada pseudodokumentů Time Trumpet (2006).

Zdroj: Fresh Film Fest

Režijní filmografie

Filmy

2017 Ztratili jsme Stalina
2009 Politické kruhy
2004 2004: The Stupid Version (TV film)

TV seriály

2015 Viceprezident(ka) (TV seriál)
Svědectví (S04E09)
2014 Viceprezident(ka) (TV seriál)
Debata (S03E08)
Clovis (S03E04)
2013 Viceprezident(ka) (TV seriál)
První reakce (S02E08)
Signály (S02E02)
2012 Viceprezident(ka) (TV seriál)
Slzy (S01E08)
Baseball (S01E06)
Chung (S01E04)
další epizody (5)
2006 Time Trumpet (TV seriál)
2005 Je to soda (TV seriál)
2002 I'm Alan Partridge (TV seriál)
2001 The Armando Iannucci Shows (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Ztratili jsme Stalina
2013 Alan Partridge: Alpha Papa

TV seriály

2018 Viceprezident(ka) (TV seriál)
Epizoda 1 (S07E01)
2017 Viceprezident(ka) (TV seriál)
A Woman First (S06E09)
Judge (S06E08)
Blurb (S06E07)
další epizody (9)
2016 Viceprezident(ka) (TV seriál)
Inaugurace (S05E10)
Líbat sestru (S05E09)
Camp David (S05E08)
další epizody (10)
2015 Viceprezident(ka) (TV seriál)
Volební noc (S04E10)
Svědectví (S04E09)
Hlasování (S04E08)
další epizody (10)
2014 Viceprezident(ka) (TV seriál)
New Hampshire (S03E10)
Bednička (S03E09)
Debata (S03E08)
další epizody (9)
2013 Viceprezident(ka) (TV seriál)
D.C. (S02E10)
Běh (S02E09)
První reakce (S02E08)
další epizody (9)
2012 Viceprezident(ka) (TV seriál)
Slzy (S01E08)
Úplné zviditelnění (S01E07)
Baseball (S01E06)
další epizody (8)

Herecká filmografie

Filmy

2004 2004: The Stupid Version (TV film)

TV seriály

2009 You Have Been Watching (TV seriál)
2006 Time Trumpet (TV seriál)
2001 The Armando Iannucci Shows (TV seriál)
1995 The Saturday Night Armistice (TV seriál)

Dokumentární

2018 A Life on Screen: Michael Palin (TV film)
2014 50 Years of BBC2 Comedy (TV film)
2007 The Comedy Map of Britain (TV seriál)
2006 TV's 50 Greatest Stars (TV film)

TV pořady

1996 Where's Elvis This Week? (TV pořad)

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace