foto

Elizabeth Devine

  • nar. 1961

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2014 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Na dohodu (S15E09)
Nezvaný (S14E18)
2013 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Zataženo (S14E07)
2012 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Riskantní let (S13E10)
Znovu a lépe (S12E20)
2011 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Potíže s genetikou (S12E10)
2007 Kriminálka Miami (TV seriál)
Zmrzlý na kost (S06E05)
Smrt na lovu (S05E17)
2006 Kriminálka Miami (TV seriál)
Poprvé, podruhé, potřetí (S05E09)
Sázka na smrt (S05E03)
Odepnutý opasek (S04E15)
2005 Kriminálka New York (TV seriál)
Honička na Manhattanu (S02E07)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Pachatel na útěku (S04E07)
Vrah z hrobu (S04E01)
Zmrtvýchvstání (S03E24)
další epizody (6)
2004 Kriminálka Miami (TV seriál)
Vlna zločinu (S03E07)
Ztracený syn (S03E01)
Falešný kriminalista (S02E18)
další epizody (4)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Běh pro smrt (S04E20)
2003 Kriminálka Miami (TV seriál)
Extrém (S02E10)
Potíže (S02E03)
Cena útěchy (S01E23)
další epizody (5)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Poslední představení (S04E08)
2002 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Poprava Catherine Willowsové (S03E06)
Nárok obviněných (S03E02)
2001 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Co přináší trpělivost (S02E11)
V kleci (S02E07)
Samá voda, přihořívá (S02E05)
další epizody (4)

TV pořady

2013 Whodunnit? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky