foto

Moises Arizmendi

  • nar. Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 El Complot Mongol
2017 Cuernavaca
2016 Los Presentes
2015 24° 51' Latitud Norte (studentský film)
2014 Cantinflas
Gloria
Los Reyes del Juego
2013 Palacio de las Flores, El
Tercera Llamada
2012 Años después
Colosio: El asesinato
2011 Celý můj vesmír
El sueño de Lu
Na shledanou, tati
Viento en contra
2010 Igualdad
2008 Bajo la sal
Casi divas
La espera
2006 Efectos secundarios
2005 El otro José
Rencor
2000 Noche de bodas

TV seriály

2019 Lorenza (TV seriál)
2018 El Secreto de Selena (TV seriál)
Vězeň (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
Prcek (TV seriál)
Epizoda 13 (S03E13)
Epizoda 11 (S03E11)
Epizoda 10 (S03E10)
další epizody (10)
2016 El hotel de los secretos (TV seriál)
Vino el amor (TV seriál)
2015 A que no me dejas (TV seriál)
FC Cuervos (TV seriál)
2013 El Señor de los Cielos (TV seriál)
2011 Como dice el dicho (TV seriál)
2010 Gritos de muerte y libertad (TV seriál)
Soy tu fan (TV seriál)
Věznice Capadocia (TV seriál)
Třetí část moře se proměnila v krev (S02E12)
2009 Locas de amor (TV seriál)
2008 La rosa de Guadalupe (TV seriál)
Los simuladores (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 Noches con Platanito (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky