foto

Daniel Nekonečný

  • nar. 29.6.1966 (52 let)
    Boskovice, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Český zpěvák, herec, tanečník a šoumen Daniel Nekonečný se narodil 29. června 1966 v Boskovicích. Nejčastěji obléká žluté oblečení, aby zářil jako slunce a byl nepřehlédnutelný. Svoje vystoupení má vždy plné barev, ohňostrojů a tropických prvků. V roce 2009 byl leadrem skupiny Šum svistu. Z jeho filmové tvorby lze uvést role ve snímcích JAK SE KROTÍ KROKODÝLI, ELIŠKA MÁ RÁDA DIVOČINU a televizní film HISTORKY OD KRBU. Je též častým hostem mnoha televizních pořadů.

Jiří "BloodMax" Neubauer

Herecká filmografie

Filmy

2006 Jak se krotí krokodýli
1999 Eliška má ráda divočinu
1995 Jediná na světě (TV film)

TV seriály

2008 Ošklivka Katka (TV seriál)
1995 Historky od krbu (TV seriál)
Postup (S01E08)

Dokumentární

2010 ČT Live - Pocta Petru Mukovi (koncert)
2006 Manželské etudy po dvaceti letech (TV seriál)
Zuzana a Vladimír (E03)

TV pořady

2016 Tvoje tvář má známý hlas (TV pořad)
2015 Barrandovský Silvestr 2015 (TV pořad)
2014 Barrandovský Silvestr 2014 (TV pořad)
Nikdo není perfektní (TV pořad)
2013 Novotný za humny (TV pořad)
2012 Limuzína (TV pořad)
Nikto nie je dokonalý (TV pořad)
Vtip za stovku! (TV pořad)
Zrcadlo tvého života (TV pořad)
2011 Partička (TV pořad)
2010 Galashow s latinou III (TV pořad)
2009 Bez servítky (TV pořad)
Karneval na Barrandově (TV pořad)
Zázraky přírody (TV pořad)
2008 Mr. GS (TV pořad)
Q (TV pořad)
2007 Hádej, kdo jsem! (TV pořad)
2006 Mejdan roku z Václaváku 2006 (TV pořad)
Silvestr za oponou (TV pořad)
2005 VyVolení (TV pořad)
2004 Pánský klub (TV pořad)
Silvestr 2004 (TV pořad)
2003 Drišľakoviny (TV pořad)
2002 Abeceda hvězd (TV pořad)
Silvestr 2002 (TV pořad)
2001 Dobroty (TV pořad)
Vabank (TV pořad)
2000 GO - GO šou (TV pořad)
1999 Banánové rybičky (TV pořad)
Silvestrovský koktejl 1999 (TV pořad)
Zlatá mříž (TV pořad)
1998 DO-RE-MI (TV pořad)
Nikdo není dokonalý (TV pořad)
Prima jízda (TV pořad)
Rozjezdy pro hvězdy (TV pořad)
1997 Novoty (TV pořad)
1994 Na vlastní nebezpečí (TV pořad)
Snídaně s Novou (TV pořad)
1992 Šance (TV pořad)
1987 Manéž Bolka Polívky (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace