foto

Dominic Rowan

  • nar. 17.7.1941 (78 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Medea (divadelní záznam)
2012 Restless (TV film)
V kruhu koruny: Jindřich IV. (1. díl) (TV film)
V kruhu koruny: Jindřich IV. (2. díl) (TV film)
2010 'As You Like It' at Shakespeare's Globe Theatre (divadelní záznam)
2007 Catwalk Dogs (TV film)
2006 The Family Man (TV film)
The Lavender List (TV film)
2001 Doktor Martin (TV film)
Ztracený svět (TV film)
1998 Takové anglické manželství (TV film)
1997 Biblické příběhy: David (TV film)
1996 Emma (TV film)
Saint-Ex
1995 Devil's Advocate (TV film)

TV seriály

2019 Catastrophe (TV seriál)
Episode 5 (S04E05)
2018 Tisk (TV seriál)
Magic (E04)
2014 Law & Order: UK (TV seriál)
Repeat to Fade (S08E08)
Hard Stop (S08E07)
Bad Romance (S08E06)
další epizody (8)
2013 Law & Order: UK (TV seriál)
Dependent (S07E06)
Mortal (S07E05)
Fatherly Love (S07E04)
další epizody (6)
2012 Law & Order: UK (TV seriál)
Fault Lines (S06E07)
Dawn Till Dusk (S06E06)
Line Up (S06E05)
další epizody (7)
2011 Law & Order: UK (TV seriál)
Deal (S05E06)
Intent (S05E05)
Tick Tock (S05E04)
další epizody (6)
2008 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Čarodějův synovec (S11E05)
2002 Celeb (TV seriál)
2001 Swallow (TV seriál)
2000 Hearts and Bones (TV seriál)
North Square (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1998 The Canterbury Tales (TV seriál)
1997 Trial & Retribution (TV seriál)
1996 No Bananas (TV seriál)
The Tenant of Wildfell Hall (TV seriál)
Tichý svědek (TV seriál)
1992 Between the Lines (TV seriál)

Dokumentární

2017 Exodus: Naše místo v Evropě (TV seriál)

Host

TV pořady

1991 The Charlie Rose Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace