foto

Marcel Borowiec

  • nar. 25.9.1990 (30 let)
    Zielona Góra, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Krew Boga
Nie zostawiaj mnie
2017 Nie wracaj do mnie w snach
2014 Facet (nie)potrzebny od zaraz

TV seriály

2020 Kod genetyczny (TV seriál)
Episode 8 (E08)
2017 Ultrafialoví (TV seriál)
#strangerland (S01E10)
2016 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Myszka Miki (S16E02)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Trudna decyzja (S18E08)
2013 Przepis na życie (TV seriál)
Episode 1 (S05E01)
Episode 10 (S04E10)
Episode 8 (S04E08)
další epizody (7)
2012 Przepis na życie (TV seriál)
Episode 13 (S03E13)
Episode 12 (S03E12)
Episode 10 (S03E10)
2010 Na dobre i na złe (TV seriál)
Buntownik (S12E19)
2007 Szatan z siódmej klasy (TV seriál)
Fiołki piękniejsze od diamentów świata (E07)
Choć burza huczy wkoło nas (E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky