foto

Alejandro Cano

  • nar. 13.9.1976 (43 let)
    Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Preliminares
2016 Que Dios nos perdone
2006 Línea Recta, La
2004 Plauto, recuerdo distorsionado de un tonto eventual
XXL
2000 Me da igual
1998 Verbena

TV seriály

2015 Seis hermanas (TV seriál)
2012 Con el culo al aire (TV seriál)
2011 Bandolera (TV seriál)
Grand Hotel (TV seriál)
Hispania, la leyenda (TV seriál)
2010 La Riera (TV seriál)
2004 Paco y Veva (TV seriál)
2001 Sin pecado concebido (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
1998 Hermanas (TV seriál)
Tio Willy (TV seriál)
1997 Al salir de clase (TV seriál)
1995 Médico de familia (TV seriál)

Režijní filmografie

Dokumentární

2019 La Madrugá

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2019 La Madrugá

Producentská filmografie

Dokumentární

2019 La Madrugá

Střihačská filmografie

Dokumentární

2019 La Madrugá

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky