foto

Martha Elefteriadu

  • nar. 12.9.1946 (72 let)
    Bulkes, Jugoslávie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Explicitní důkaz
1978 Past na kachnu
1975 Hřiště

Dokumentární

2016 Lýra 50 (koncert)
Zlatá lýra (TV seriál)
2014 Tajemství Jiřího Hrzána (TV film)
2011 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Marthy Elefteriadu (S07E06)
2006 Příběhy slavných (TV seriál)
Barvy všecky (S07E09)
2003 Příběhy slavných (TV seriál)
Lásko prokletá (S04E05)
2000 Příběhy slavných (TV seriál)
Muž, který chtěl létat (S01E06)

TV pořady

2002 Jak na to... (TV pořad)
2001 Barvy života (TV pořad)
1999 Banánové rybičky (TV pořad)
Zlatá mříž (TV pořad)
Čtveráci (TV pořad)
1998 Nikdo není dokonalý (TV pořad)
Prima jízda (TV pořad)
1982 Možná přijde i kouzelník (TV pořad)
1977 Malý televizní kabaret (TV pořad)
1975 Dostaveníčko na Vysočině (TV pořad)
1971 Brněnské kolo (TV pořad)
1970 Gott - party (TV pořad)
1966 Bratislavská lýra (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace