foto

Jackie Marcus Schaffer

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2007 Disturbia
2004 Eurotrip

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2015 Liga snů (TV seriál)
The Great Night of Shiva (S07E13)
The 13 Stages of Grief (S07E12)
Adios y Bienvenidos (S07E11)
další epizody (13)
2014 Liga snů (TV seriál)
The Beach House (S06E13)
Ménage à Cinq (S06E12)
EBDBBnB (S06E11)
další epizody (13)
2013 Liga snů (TV seriál)
The 8 Defensive Points of Hanukkah (S05E13)
Baby Geoffrey Jesus (S05E12)
The Credit Card Alert (S05E11)
další epizody (13)
2012 Liga snů (TV seriál)
The Curse of Shiva (S04E13)
A Krampus Carol (S04E12)
12.12.12 (S04E11)
další epizody (13)
2011 Liga snů (TV seriál)
The Funeral (S03E13)
St. Pete (S03E12)
The Guest Bong (S03E11)
další epizody (13)
2010 Liga snů (TV seriál)
The Sacko Bowl (S02E13)
Kegel the Elf (S02E12)
Ramona Neopolitano (S02E11)
další epizody (13)
2009 Liga snů (TV seriál)
The Shiva Bowl (S01E06)
The Usual Bet (S01E05)
Mr. McGibblets (S01E04)
další epizody (6)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2015 Liga snů (TV seriál)
The Great Night of Shiva (S07E13)
The 13 Stages of Grief (S07E12)
Adios y Bienvenidos (S07E11)
další epizody (9)
2014 Liga snů (TV seriál)
The Beach House (S06E13)
Ménage à Cinq (S06E12)
EBDBBnB (S06E11)
další epizody (10)
2013 Liga snů (TV seriál)
The 8 Defensive Points of Hanukkah (S05E13)
Baby Geoffrey Jesus (S05E12)
The Credit Card Alert (S05E11)
další epizody (10)
2012 Liga snů (TV seriál)
The Curse of Shiva (S04E13)
A Krampus Carol (S04E12)
12.12.12 (S04E11)
další epizody (10)
2011 Liga snů (TV seriál)
The Funeral (S03E13)
St. Pete (S03E12)
The Guest Bong (S03E11)
další epizody (10)
2010 Liga snů (TV seriál)
The Sacko Bowl (S02E13)
Kegel the Elf (S02E12)
Ramona Neopolitano (S02E11)
další epizody (9)
2009 Liga snů (TV seriál)
The Shiva Bowl (S01E06)
The Usual Bet (S01E05)
Mr. McGibblets (S01E04)
další epizody (6)

Režijní filmografie

TV seriály

2015 Liga snů (TV seriál)
Adios y Bienvenidos (S07E11)
2014 Liga snů (TV seriál)
Breast Awareness Month (S06E06)
2012 Liga snů (TV seriál)
The Anchor Baby (S04E08)
2011 Liga snů (TV seriál)
St. Pete (S03E12)
The Light of Genesis (S03E10)
2010 Liga snů (TV seriál)
The Tie (S02E08)
The Marathon (S02E05)

Host

TV pořady

2012 Larry King Now (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace