foto

Tamara Jacenko

  • nar. 19.8.1955 (65 let)
    Gorenka, Kievskaya oblast, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Donbas
Ja, ty, vin, vona
2017 Světka
2016 Sluga naroda 2
2013 Poljarnyj rejs
2012 Zvičajna sprava
2009 V Parizh!
2008 Osennij vals
Učitěl muzyki (TV film)
2003 Za dvumja zajcami (TV film)
1983 Večery na samotě u Dikanky (TV film)

TV seriály

2018 Angelina (TV seriál)
Kopy na roboti (TV seriál)
2015 Za zakonamy vojennoho času (TV seriál)
2014 Ostannij moskal (TV seriál)
2013 Brat za brata 3 (TV seriál)
2012 Brat za brata 2 (TV seriál)
2011 Kostoprav (TV seriál)
Zajac, žarennyj po-berlinski (TV seriál)
2009 Pri zagadočnych obstojatělstvach (TV seriál)
2008 Tormoznoj puť (TV seriál)
2007 Kogda jejo sovsem ně žděš (TV seriál)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
1984 Trest, kotoryj lopnul (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky