foto

Anna Petraš

  • nar. 15.8.1973 (45 let)
    Kiev, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Lekcii dlja domochozjajek (TV film)
2008 Krasnyj žemčug ljubvi

TV seriály

2018 Dvi materi (TV seriál)
Mark + Natalka (TV seriál)
2017 Likar Kovalčuk (TV seriál)
Ženskij doktor 3 (TV seriál)
2016 Kryminoloh (TV seriál)
Vikno žytťa (TV seriál)
Čerhovyj likar (TV seriál)
2011 Dostaviť ljuboj cenoj (TV seriál)
2005 Matrjoški (TV seriál)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace