foto

Robin Karfo

  • nar. 14.10.1951 (67 let)
    Brooklyn, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Death Everlasting
2016 Nobody Walks in L.A.
2003 Frozen Stars
1998 Krippendorfův kmen
1994 Web of Deception (TV film)
1985 Our Family Honor (TV film)
1984 Cotton Club
1983 Echoes
Eddie a Cruiseři

TV seriály

2018 Myšlenky zločince (TV seriál)
Sněz, co můžeš (S13E20)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Destiny's Child (S16E01)
2017 K smrti trapný (TV seriál)
Život beze slov (TV seriál)
F-I-- FIRST S-E-- SECOND F-- FIRST DAY (S02E02)
2016 Chirurgové (TV seriál)
Vrať mi mé zlomené srdce (S12E11)
2015 Kriminálka: Oddělení kybernetiky (TV seriál)
Bit by Bit (S01E12)
2006 Studio 60 (TV seriál)
2005 Drzá Jordan (TV seriál)
A Stranger Among Us (S04E10)
Policie New York (TV seriál)
Strach v rodině Stratisových (S12E14)
2004 Beze stopy (TV seriál)
Výslech (S03E10)
2003 Dragnet (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Občas to nevyjde (S10E04)
2001 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Zaskočena zemskou tíží (S03E09)
1999 Passions (TV seriál)
Providence (TV seriál)
Čmuchalové (TV seriál)
1996 Sedmé nebe (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 A Brush with Love (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace