foto

Michail Romanov

  • nar. 17.7.1964 (55 let)
    Kirov, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Kyjivskyj tort
Větrenaja ženščina
2012 Poslednjaja rol Rity (TV film)

TV seriály

2018 Za try dni do kochanňa (TV seriál)
2017 Zamuž posle vsech (TV seriál)
Zapovit pryncesy (TV seriál)
2016 Centralna likarňa (TV seriál)
Graždanin Nikto (TV seriál)
Kryminoloh (TV seriál)
Meždu ljubovju i něnavisťu (TV seriál)
Na liniji žytťa (TV seriál)
Ně zarikajsja (TV seriál)
Pismo naděždy (TV seriál)
Vikno žytťa (TV seriál)
Čerhovyj likar (TV seriál)
2015 Nikonov i Ko (TV seriál)
Pes (TV seriál)
Sluha narodu (TV seriál)
Viddil 44 (TV seriál)
Zapytajte u oseni (TV seriál)
2014 Dom s lilijami (TV seriál)
Ličnoje dělo (TV seriál)
Ograblenije po-ženski (TV seriál)
Verni moju ljubov (TV seriál)
2013 Lovuška (TV seriál)
2012 Bajki Miťaja (TV seriál)
Brat za brata 2 (TV seriál)
Ženskij doktor (TV seriál)
2011 "Kedr" pronzajet něbo (TV seriál)
Taxi (TV seriál)
2010 Susidy (TV seriál)
2005 Kamenskaja 4 (TV seriál)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace