foto

Michail Dolginin

  • nar. 1.2.1949 (70 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Iskuplenije (TV film)
2003 Ruské impérium: Začátek 3.
1981 Nezvěstní mezi živými

TV seriály

2015 Ochotnik za golovami (TV seriál)
2014 Takaja rabota (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Kollegi (S02E09)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Boďaga (S14E07)
Dobryj čelovek (S14E06)
2013 Krik sovy (TV seriál)
Kulinar 2 (TV seriál)
2012 Gruz (TV seriál)
Vremja Sindbada (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Černaja vdova (S12E05)
2011 PPS (TV seriál)
U vsech na glazach (S01E21)
Dorožnyj patrul (TV seriál)
Blokpost (S11E06)
2010 Litějnyj (TV seriál)
Vozmezdije (S04E26)
2009 Gruppa "Zeta" 2 (TV seriál)
2008 Gaišniki (TV seriál)
2006 Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Foto na pamjať (S02E16)
Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 8 (S09E08)
Episode 3 (S09E03)
2005 Morskije ďjavoly (TV seriál)
Opasnoje napryaženije (S01E05)
Vsjo zoloto mira (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Ženščina mojej mečty (S07E05)
2004 Potěrjavšije solnce (TV seriál)
2003 Agent nacionalnoj bezopasnosti 4 (TV seriál)
Kobra. Antiterror (TV seriál)
2002 Tajny sledstvija (TV seriál)
Marionětki (S02E04)
2001 Agent nacionalnoj bezopasnosti 3 (TV seriál)
Krot (TV seriál)
1985 Vozvraščenije Budulaja (TV seriál)
1981 Lodivod Petra Velikého (TV seriál)
1979 Cygan (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace