foto

Bernard Sumner

  • nar. 4.1.1956 (63 let)
    Salford, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 New Order - A Collection (video kompilace)

Dokumentární

2016 Amerika osmdesátých let (TV seriál) - a.z.
2015 808
2010 I'm in a Rock 'n' Roll Band (TV seriál)
2009 Shadow Play: The Making of Anton Corbijn
Synth Britannia (TV film)
2007 Joy Division
2006 Joy Division: Under Review - a.z.
2005 NotNa
The Work of Director Anton Corbijn (video kompilace)
2002 24 Hour Party People: The Factory Records Saga (TV film)
2001 New Order 3 16 (koncert)
1993 New Order Story
1984 Play at Home (TV film)

Hudební videoklipy

1987 New Order - Touched by the Hand of God (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2005 The BRIT Awards 2005 (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
2000 The Wright Stuff (TV pořad)
1992 Later... With Jools Holland (TV pořad)
1980 Newsnight (TV pořad)
1959 Juke Box Jury (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace