foto

Claudia Klook

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2019 Und tot bist Du! – Ein Schwarzwaldkrim (TV film)
2018 Die Affäre Borgward (TV film)
2017 Im Wald - Ein Taunuskrimi (TV film)
Verliebt in Amsterdam (TV film)
2016 Böser Wolf (TV film)
2015 Süßer September (TV film)
Tatort - Ihr werdet gerichtet (TV film)
2014 Tajemná legenda (TV film)
2012 Dvě tváře důvěry (TV film)
2011 Der Bulle und das Landei - Babyblues (TV film)
2009 Das Echo der Schuld (TV film)

TV seriály

2019 Donna Leonová (TV seriál)
Ewige Jugend (E25)
2018 SOKO Wismar (TV seriál)
Taxi-Blues (S15E31)
Kalt serviert (S15E30)
Für die Tonne (S15E29)
další epizody (5)
2017 Stralsund (TV seriál)
Kein Weg zurück (E11)
SOKO Wismar (TV seriál)
Der Hai auf dem Dach (S14E25)
Der letzte Zeuge (S14E24)
Tödlich frisch (S14E23)
další epizody (4)
Donna Leonová (TV seriál)
Tod zwischen den Zeilen (E23)
2016 SOKO Wismar (TV seriál)
Lebensretter (S13E25)
Damenwahl (S13E24)
Das Ende aller Träume (S13E22)
další epizody (7)
2015 Donna Leonová (TV seriál)
Tierische Profite (E21)
2014 SOKO Wismar (TV seriál)
Den Tod vor Augen (S12E06)
Toter Eisbär (S12E04)
Das Wunder von Wismar (S12E02)
další epizody (8)
2013 SOKO: Der Prozess (TV seriál)
Venkovská lékařka (TV seriál)
Entscheidung des Herzens (E09)
SOKO Wismar (TV seriál)
Über den Dächern von Wismar (S11E10)
Erfroren (S11E02)
Sprachlos (S11E01)
Donna Leonová (TV seriál)
Auf Treu und Glauben (E19)
2012 SOKO Wismar (TV seriál)
Schlechter Umgang (S10E08)
Volles Risiko (S10E05)
Die Mörderspinne (S10E03)
další epizody (4)
2011 SOKO Wismar (TV seriál)
Zurück in die Wirklichkeit (S09E09)
Später Frühling (S09E07)
Opa zahlt alles (S09E05)
další epizody (8)
2010 Láska u fjordu (TV seriál)
Letní příběh lásky (E02)
SOKO Wismar (TV seriál)
Die letzte Chance (S08E05)
Kurzschluss (S08E04)
Die Gräfin (S08E03)
další epizody (4)
2008 Dell & Richthoven (TV seriál)
2007 Charlotte Link (TV seriál)
Der fremde Gast (E10)
2001 Ahoj, Robbie! (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1994 Ve jménu zákona (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky