foto

Claudia Klook

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2019 Und tot bist Du! – Ein Schwarzwaldkrim (TV film)
2018 Die Affäre Borgward (TV film)
2017 Im Wald - Ein Taunuskrimi (TV film)
Verliebt in Amsterdam (TV film)
2016 Böser Wolf (TV film)
2015 Süßer September (TV film)
Tatort - Ihr werdet gerichtet (TV film)
2014 Tajemná legenda (TV film)
2013 Die Landärztin - Entscheidung des Herzens (TV film)
2012 Dvě tváře důvěry (TV film)
2011 Der Bulle und das Landei - Babyblues (TV film)
2010 Láska z Fjordu: Letní příběh lásky (TV film)
2009 Das Echo der Schuld (TV film)
2007 Charlotte Link - Der fremde Gast (TV film)

TV seriály

2019 Donna Leonová (TV seriál)
Ewige Jugend (E25)
2017 Stralsund (TV seriál)
Kein Weg zurück (E11)
Donna Leonová (TV seriál)
Tod zwischen den Zeilen (E23)
2015 Donna Leonová (TV seriál)
Tierische Profite (E21)
2013 SOKO: Der Prozess (TV seriál)
Donna Leonová (TV seriál)
Auf Treu und Glauben (E19)
2008 Dell & Richthoven (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2001 Ahoj, Robbie! (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1994 Ve jménu zákona (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky