foto

Margarita Abroskina

  • nar. 25.6.1994 (25 let)
    Moskva, Rusko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Odin děň leta
2017 Spasti Puškina

TV seriály

2020 Regbi (TV seriál)
2019 SSSR (TV seriál)
Tolja-robot (TV seriál)
2018 Avarija (TV seriál)
Realizacija (TV seriál)
Mužskaja rabota (S01E05)
2017 Krylja Imperii (TV seriál)
Maski (E05)
Obratnyj otsčjot (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Prospekt oborony (TV seriál)
Svoi (TV seriál)
Krov s molokom (S01E04)
Pojezd smerti (S01E03)
Ruka boga (S01E02)
další epizody (4)
2015 Ljubov v rozyske (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky