foto

Margarita Abroskina

  • nar. 25.6.1994 (26 let)
    Moskva, Rusko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Spice Boyz
2018 Odin děň leta
2017 Spasti Puškina

TV seriály

2021 SSSR (TV seriál)
2020 Nastya, soberis! (TV seriál)
Regbi (TV seriál)
2019 Dokumentalist. Ochotnik za prizrakami (TV seriál)
Prospekt oborony (TV seriál)
Tolja-robot (TV seriál)
2018 Avarija (TV seriál)
Realizacija (TV seriál)
Mužskaja rabota (S01E05)
2017 Krylja Imperii (TV seriál)
Maski (E05)
Obratnyj otsčjot (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Svoi (TV seriál)
Krov s molokom (S01E04)
Pojezd smerti (S01E03)
Ruka boga (S01E02)
další epizody (4)
2015 Ljubov v rozyske (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky