foto

Alexandr Slastin

  • nar. 12.6.1942 (77 let)
    Ulan-Ude, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Jelena
2008 Na plný plyn
2007 Ljubov pod nadzorom (TV film)
2004 Konvoj PQ 17
Pád Třetí říše
2001 Krása Moskvy
2000 Text ili apologija kommentarija
1997 Silna, kak smerť, ljubov
1996 Poslední potomek
1995 Vsjo budět chorošo
1993 Grech. Istorija strasti
Lo sconosciuto
Ty u meňa odna
1992 Vospitanije žestokosti u ženščin i sobak (TV film)
1991 Anna Karamazoff
Buchta směrti
Dějstvuj, Maňa!
Mladá Kateřina Veliká (TV film)
1990 Běreg spasenija
1989 Věčnyj muž
1988 Uznik zamka If
1987 Jedinoždy solgav
Muž z bulváru Kapucínů
Oglašeniju ně podležit
1985 Aplaus, aplaus...
1984 Břeh jeho života (TV film)
1977 Julie Vrevská
1970 Kňaz Igor

TV seriály

2019 Straži Otčizny (TV seriál)
Blago vo smerť (E04)
Něvesta nacionalnoj bezopasnosti (E03)
Mjortvaja voda (E02)
další epizody (4)
2018 Obgoňaja vremja (TV seriál)
2017 Krylja Imperii (TV seriál)
Dno (E11)
2016 Mentovskaja saga (TV seriál)
Naše sčastlivoje zavtra (TV seriál)
Vyžiť ljuboj cenoj (TV seriál)
2015 Semejnyj albom (TV seriál)
2014 Leningrad 46 (TV seriál)
Lučšije vragi (TV seriál)
Mažor (TV seriál)
Vzryv iz prošlogo (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Mesť (S08E14)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Semejnyj bizněs (S14E12)
2013 Kulinar 2 (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč. Suďby (TV seriál)
Opasnyje kanikuly (S01E03)
PPS (TV seriál)
Čužoj (S02E23)
2012 Gruz (TV seriál)
2011 Pjotr Pervyj. Zavěšanije (TV seriál)
2010 Agent osobogo naznačenija (TV seriál)
Soňka - zolotyje ruki (S01E03)
Doznavatěl (TV seriál)
Pojedinok (S01E03)
Dorožnyj patrul (TV seriál)
Opasnoje nasledstvo (S08E03)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Tovarišč po partii (S10E22)
2009 Vozvraščenije Sindbada (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Otcy i děti (S02E08)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Kvota na ikru (S03E13)
2008 Gaišniki (TV seriál)
2007 Gončije (TV seriál)
Perom i špagoj (TV seriál)
2006 Zaščita Krasina (TV seriál)
Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Tělo i dělo (S02E17)
2005 Mistr a Markétka (TV seriál)
2004 Mentovskije vojny (TV seriál)
Nědětskije igry (S01E02)
2003 Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 4 (S04E04)
2000 Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
Imperija pod udarom (TV seriál)
Ubojnaja sila (TV seriál)
1997 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Bljuz osenněgo večera (S01E09)
1994 Ruský tranzit (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky