foto

Igor Serebrjanyj

  • nar. 17.6.1962 (57 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Barmen
2011 Poceluj skvoz stěnu
Terč
2008 Platon
2005 Saga drevnich bulgar: Lestvica Vladimira Krasnoje Solnyško
2004 Posylka s Marsa
1997 Staryje pěsni o glavnom 2 (TV film)
1993 Skandal v našem Klošgorodě
Vaši palcy pachnut ladanom!
1980 Nemáte ani zdání

TV seriály

2018 Děsjať strel dlja odnoj (TV seriál)
Godunov (TV seriál)
2016 Krizis něžnogo vozrasta (TV seriál)
Olga (TV seriál)
2015 Akademija (TV seriál)
2014 Kosatka (TV seriál)
Vosmiděsjatyje 4 (TV seriál)
Ment v zakoně (TV seriál)
Vremja sobirať kamni (S08E02)
2013 Zemskij doktor. Vozvraščenie (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Cholodnaja nočjovka (S06E18)
2012 Děffčonki (TV seriál)
Veronika. Potěrjannoje sčastě (TV seriál)
2011 Babuška na snosjach (TV seriál)
Igra (TV seriál)
Čjornyj ferz (S01E07)
Zemskij doktor. Prodolženie (TV seriál)
2010 Igruški (TV seriál)
Otděl (TV seriál)
Strašnyje lejtěnanty (E04)
Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Krovavyj sled (S04E23)
2008 Braťja-dětěktivy (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (12)
Gluchar (TV seriál)
Zakon surov, no eto zakon (S01E28)
Soldaty 14 (TV seriál)
Univer (TV seriál)
2007 Advokat (TV seriál)
Viraži suďby (S03E06)
2006 Soldaty 9 (TV seriál)
2005 Ljubov moja (TV seriál)
2001 Podozrenie (TV seriál)
1999 D.D.D. Dosje detektiva Dubrovskogo (TV seriál)
1996 Koroleva Margo (TV seriál)
1978 Sledstvije vedut Znatoki (TV seriál)
Do tretěgo vystrela (E13)

Dokumentární

2012 Kaznokrady (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky