foto

Pep Cortés

  • nar. 5.5.1945 (75 let)
    Alcoi, Alacant, Valencia, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Mil coses que faria per tu
Un domingo cualquiera
2016 La familia - Dementia
2011 La sombra del sol
2008 Buscando al hombre perfecto (TV film)
Flor de mayo (TV film)
2007 Bala perdida
Mejor de mí, Lo
Vida abismal, La
2006 Coronel Macià, El
2005 Viure de mentides (TV film)
2004 Maigret: La trappola (TV film)
2003 Platillos volantes
2002 Embrujo de Shanghai, El
Max Aub (TV film)
Můj dům je tvůj dům
2001 Son de mar
1999 Los lobos de Washington
1998 L'arbre de les cireres
1997 Blasco Ibáñez (TV film)
1996 Tranvía a la Malvarrosa
Éxtasis
1995 Země a svoboda
1994 Cadáveres para el lunes
1993 Mi hermano del alma
Todos a la cárcel

TV seriály

2010 Adolfo Suárez (TV seriál)
2009 Infidels (TV seriál)
2007 Quart (TV seriál)
2005 Ventdelplà (TV seriál)
2002 Majoria absoluta (TV seriál)
2001 Cuéntame (TV seriál)
Temps de silenci (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
1999 Homenots (TV seriál)
Pepe Carvalho (TV seriál)
1998 Entre naranjos (TV seriál)
Laberint d'ombres (TV seriál)
1996 Oh, Espanya! (TV seriál)
1994 Arnau (TV seriál)
1993 Celia (TV seriál)
1991 Farmacia de guardia (TV seriál)
1982 Teatre (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)

Dokumentární

2006 Síla umění (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky