foto

Amparo Larrañaga

  • nar. 26.3.1963 (56 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Vorvik
1996 Mi nombre es sombra
1994 Canción de cuna
¡Por fin solos!
1991 Les aparences enganyen
1989 Bajarse al moro
1988 Jarrapellejos

TV seriály

2007 MIR (TV seriál)
2006 Fuera de control (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
1999 7 vidas (TV seriál)
1998 Periodistas (TV seriál)
1997 Más que amigos (TV seriál)
1994 Compuesta y sin novio (TV seriál)
Vecinos (TV seriál)
1987 Clase media (TV seriál)
1986 La comedia dramática española (TV seriál)
Media naranja (TV seriál)
Segunda Enseñanza (TV seriál)
1984 Fragmentos de interior (TV seriál)
1983 Anillos de oro (TV seriál)
La comedia (TV seriál)
1980 Tarde de teatro (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace