foto

Leslie Hope

  • nar. 6.5.1965 (52 let)
    Halifax, Nova Scotia, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Leslie Hope je kanadská herečka, známa úlohou Teri Bauer v seriáli 24, kde hrala manželku hlavného hrdinu Jacka Bauera.

Narodila sa v Halifaxe, v Kanade, kde sa stala známou vďaka účinkovaniu vo veľkom množstve televíznych seriálov. Vyštudovala Univerzitu sv. Michala vo Victorii, v Britskej Kolumbii roku 1982. Je vydatá za kameramana, producenta a režiséra Adama Kanea.

Jej prvá filmová rola bola v roku 1981 v kanadskom filme UPS & DOWNS, ktorý bol natočený vo Victorii. V roku 1988 hrala úlohu Madeline Henryovej v TV minisérii WAR AND REMEMBRANCE. Ďalej sa objavila v mnohých TV filmoch a seriáloch. Vo filme NEVER BACK DOWN (2008) stvárnila matku Jakea Tylera, problémového syna, ktorý sa nevie vyrovnať so smrťou otca a začne trénovať MMA.

Matúš "Sufferer" Franko

Herecká filmografie

Filmy

2015 Jesse Stone: Ztracen v Paradise (TV film)
Purpurový vrch
2010 Sedm smrtelných hříchů (TV film)
Tangled (TV film)
2009 Jesse Stone: Tenký led (TV film)
Smrtící déšť (TV film)
Zrazený Tchaj-wan
2008 Apostles, The (TV film)
Nikdy to nevzdávej
2007 Don't Cry Now (TV film)
Everest (TV film)
2005 Hunt for Justice (TV film)
2004 H2O (TV film)
Meltdown (TV film)
2003 Incredible Mrs. Ritchie, The (TV film)
Nečekaná láska (TV film)
Vražedné přátelství (TV film)
2002 Na křídlech vážky
2001 Tajemný ostrov (TV film)
Ukradený zázrak (TV film)
2000 Double Frame
Drtič
Stopy vraha
1999 Life Before This, The
Nepokojní duchové (TV film)
Ozvěna smrti
1998 Harlequin 7 - Důvod ke svatbě (TV film)
Shadow Builder
Summer of the Monkeys
Tmavá obrazovka (TV film)
1996 First Degree
Rowing Through
Svůdná nenávist (TV film)
1995 Anděl pomsty (TV film)
Spiknutí (TV film)
Tajní operátoři (TV film)
1994 Boozecan
Cityscrapes: Los Angeles
Fun
Schemes
1993 Doppelganger
Chycen při činu (TV film)
Paris, France
Sladké vraždy
1992 Dance Goes On, The
1991 True Confections (TV film)
Velké sousto
1990 Makléři (TV film)
Muži při práci
1989 Ask Me Again (TV film)
1988 Hra pro dva
Kansas
Noční talk show
Tales from the Hollywood Hills: Golden Land (TV film)
1986 Education of Allison Tate, The
Meč Gideonův (TV film)
1984 All the Kids Do It (TV film)
Proudy lásky
1981 Ups & Downs

TV seriály

2017 Kravaťáci (TV seriál)
Character and Fitness (S06E16)
2016 Aftermath (TV seriál)
Madame Sosostris (E06)
Tyran (TV seriál)
Two Graves (S03E10)
How to Live (S03E09)
Cockroach (S03E02)
další epizody (4)
Kravaťáci (TV seriál)
25th Hour (S05E16)
Tick Tock (S05E15)
Self Defense (S05E14)
další epizody (6)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Neštěstí v lásce (S09E12)
2015 Tyran (TV seriál)
Mír pro Abudín (S02E12)
Kainovo znamení (S02E01)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Odplata (S05E20)
Stíny minulosti (S05E19)
2014 Agresivní virus (TV seriál)
Na prokázané služby (S01E07)
Útěky (S01E05)
Ta bedna (S01E02)
další epizody (4)
2013 Revoluce (TV seriál)
Temná věž (S01E20)
Nejdelší den (S01E17)
Domov (S01E15)
další epizody (4)
2012 Castle na zabití (TV seriál)
Mrtvý Santa (S05E09)
2011 Off the Map (TV seriál)
Řeka (TV seriál)
2008 Mentalista (TV seriál)
2007 Private Practice (TV seriál)
2006 Štvanci (TV seriál)
2005 Agentura bez rizika (TV seriál)
Dr. House (TV seriál)
Anamnéza (S01E10)
2003 Line of Fire (TV seriál)
2002 24 hodin (TV seriál)
11:00 p.m.-12:00 a.m. (S01E24)
10:00 p.m.-11:00 p.m. (S01E23)
9:00 p.m.-10:00 p.m. (S01E22)
další epizody (18)
2001 24 hodin (TV seriál)
5:00 a.m.-6:00 a.m. (S01E06)
4:00 a.m.-5:00 a.m. (S01E05)
3:00 a.m.-4:00 a.m. (S01E04)
další epizody (6)
2000 Robocop: Temná spravedlnost (TV seriál)
1998 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Křivdy temnější než noc nebo smrt (S06E17)
1995 Krajní meze (TV seriál)
1994 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
1993 Strážce moře (TV seriál)
1988 War and Remembrance (TV seriál)
1985 Berrenger's (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)

Dokumentární

2003 I Love the '70s (TV seriál)
2002 24 Heaven (TV film)
24: The Postmortem (TV film)

Režijní filmografie

Filmy

2013 Christmas on the Bayou (TV film)
2009 Utajený zločin (TV film)
2008 Dcera nevěsty (TV film)

TV seriály

2016 Aftermath (TV seriál)
Now That We Talk of Dying (E12)
Where the Dead Men Lost Their Bones (E11)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Barvoslepost (S09E13)
2011 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Vytočte M jako Murdoch (S04E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace