foto

Leslie Hope

  • nar. 6.5.1965 (54 let)
    Halifax, Nova Scotia, Kanada

Biografie

Leslie Hope je kanadská herečka, známa úlohou Teri Bauer v seriáli 24, kde hrala manželku hlavného hrdinu Jacka Bauera.

Narodila sa v Halifaxe, v Kanade, kde sa stala známou vďaka účinkovaniu vo veľkom množstve televíznych seriálov. Vyštudovala Univerzitu sv. Michala vo Victorii, v Britskej Kolumbii roku 1982. Je vydatá za kameramana, producenta a režiséra Adama Kanea.

Jej prvá filmová rola bola v roku 1981 v kanadskom filme UPS & DOWNS, ktorý bol natočený vo Victorii. V roku 1988 hrala úlohu Madeline Henryovej v TV minisérii WAR AND REMEMBRANCE. Ďalej sa objavila v mnohých TV filmoch a seriáloch. Vo filme NEVER BACK DOWN (2008) stvárnila matku Jakea Tylera, problémového syna, ktorý sa nevie vyrovnať so smrťou otca a začne trénovať MMA.

Matúš "Sufferer" Franko

Herecká filmografie

Filmy

2015 Jesse Stone: Ztracen v Paradise (TV film)
Purpurový vrch
2010 Sedm smrtelných hříchů (TV film)
Tangled (TV film)
2009 Jesse Stone: Tenký led (TV film)
Smrtící déšť (TV film)
Zrazený Tchaj-wan
2008 Nikdy to nevzdávej
The Apostles (TV film)
2007 Don't Cry Now (TV film)
Everest (TV film)
2005 Hunt for Justice (TV film)
2004 H2O (TV film)
Meltdown (TV film)
2003 Nečekaná láska (TV film)
The Incredible Mrs. Ritchie (TV film)
Vražedné přátelství (TV film)
2002 Na křídlech vážky
2001 Tajemný ostrov (TV film)
Ukradený zázrak (TV film)
2000 Double Frame
Drtič
Stopy vraha
1999 Nepokojní duchové (TV film)
Ozvěna smrti
The Life Before This
1998 Harlequin 7 - Důvod ke svatbě (TV film)
Shadow Builder
Summer of the Monkeys
Tmavá obrazovka (TV film)
1996 Eikó no kjóki
First Degree
Svůdná nenávist (TV film)
1995 Anděl pomsty (TV film)
Spiknutí (TV film)
Tajní operátoři (TV film)
1994 Boozecan
Cityscrapes: Los Angeles
Fun
Schemes
1993 Chycen při činu (TV film)
Doppelganger
Paris, France
Sladké vraždy
1992 The Dance Goes On
1991 True Confections (TV film)
Velké sousto
1990 Makléři (TV film)
Muži při práci
1989 Ask Me Again (TV film)
1988 Hra pro dva
Kansas
Noční talk show
Tales from the Hollywood Hills: Golden Land (TV film)
1986 Meč Gideonův (TV film)
The Education of Allison Tate
1984 All the Kids Do It (TV film)
Proudy lásky
1981 Ups & Downs

TV seriály

2018 Station 19 (TV seriál)
Stronger Together (S01E06)
Contain the Flame (S01E03)
Invisible To Me (S01E02)
2017 Slasher (TV seriál)
Six Feet Under (S02E01)
Kravaťáci (TV seriál)
Full Disclosure (S07E07)
Character and Fitness (S06E16)
2016 Aftermath (TV seriál)
Madame Sosostris (E06)
Tyran (TV seriál)
Dva hroby (S03E10)
Jak se má žít (S03E09)
Šváb (S03E02)
další epizody (4)
Kravaťáci (TV seriál)
25th Hour (S05E16)
Tick Tock (S05E15)
Self Defense (S05E14)
další epizody (6)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Neštěstí v lásce (S09E12)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
React tým (S13E15)
2015 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Dotyk slunce (S02E03)
Tyran (TV seriál)
Mír pro Abudín (S02E12)
Kainovo znamení (S02E01)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Odplata (S05E20)
Stíny minulosti (S05E19)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Dvojité trable (S13E04)
2014 Agresivní virus (TV seriál)
Na prokázané služby (S01E07)
Útěky (S01E05)
Ta bedna (S01E02)
další epizody (4)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Sevření (S12E04)
2013 Revoluce (TV seriál)
Temná věž (S01E20)
Nejdelší den (S01E17)
Domov (S01E15)
další epizody (4)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Instinkt (S11E09)
Vždy připraven (S11E06)
Minulost, přítomnost a budoucnost (S11E02)
2012 Řeka (TV seriál)
Row, Row, Row Your Boat (E08)
The Experiment (E07)
Doctor Emmet Cole (E06)
další epizody (8)
Castle na zabití (TV seriál)
Mrtvý Santa (S05E09)
2011 Off the Map (TV seriál)
There's Nothing to Fix (E09)
2008 Mentalista (TV seriál)
Private Practice (TV seriál)
Nothing to Talk About (S02E03)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Poslední pomazání (S07E21)
Sousedská hlídka (S07E20)
2007 Kriminálka Miami (TV seriál)
Doživotní prázdniny (S06E08)
2006 Štvanci (TV seriál)
2005 Agentura bez rizika (TV seriál)
Dr. House (TV seriál)
Anamnéza (S01E10)
2003 Line of Fire (TV seriál)
2002 24 hodin (TV seriál)
11:00 p.m.-12:00 a.m. (S01E24)
10:00 p.m.-11:00 p.m. (S01E23)
9:00 p.m.-10:00 p.m. (S01E22)
další epizody (18)
2001 24 hodin (TV seriál)
5:00 a.m.-6:00 a.m. (S01E06)
4:00 a.m.-5:00 a.m. (S01E05)
3:00 a.m.-4:00 a.m. (S01E04)
další epizody (6)
2000 Robocop: Temná spravedlnost (TV seriál)
1999 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Playing Through (S05E14)
1998 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
The Ties That Bind (S04E15)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Křivdy temnější než noc nebo smrt (S06E17)
1996 Předčasné vydání (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)
1993 Strážce moře (TV seriál)
1988 War and Remembrance (TV seriál)
1985 Berrenger's (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)

Dokumentární

2017 Seeing Is Believing: Women Direct
2003 I Love the '70s (TV seriál)
2002 24 Heaven (TV film)
24: The Postmortem (TV film)

Režijní filmografie

Filmy

2013 Christmas on the Bayou (TV film)
2009 Utajený zločin (TV film)
2008 Dcera nevěsty (TV film)

TV seriály

2019 The Order (TV seriál)
2018 Záhady Frankie Drakeové (TV seriál)
Pilotní díl (S01E08)
Van Helsing (TV seriál)
Christ Pose (S03E12)
Hunted Down (S03E07)
2017 Ghost Wars (TV seriál)
The Curse of Copperhead Road (E03)
The Ghost in the Machine (E02)
Záhady Frankie Drakeové (TV seriál)
Noční střelba (S01E06)
2016 Aftermath (TV seriál)
Now That We Talk of Dying (E12)
Where the Dead Men Lost Their Bones (E11)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Barvoslepost (S09E13)
2011 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Vytočte M jako Murdoch (S04E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace