foto

Rebecca Jones

  • nar. 21.5.1957 (62 let)
    Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Tercera Llamada
2012 Cama, La
2008 Exploduji
2006 Alta infidelidad
2003 Misterio del Trinidad, El
1994 Amorosos fantasmas
Días de combate
1993 Guerrero negro
1989 Polvo de luz
1986 Bláznivá hranice
Milostná dobrodružství aneb Manželské prázdniny

TV seriály

2019 Doña Flor y sus dos maridos (TV seriál)
2016 La Doña (TV seriál)
2014 Señora Acero (TV seriál)
Tajný život pana Ávily (TV seriál)
Pan Juárez (S02E09)
Soucit bestie (S02E08)
Střela do úst (S02E07)
další epizody (9)
2013 Pasión Prohibida (TV seriál)
2010 Para volver a amar (TV seriál)
2007 Como ama una mujer (TV seriál)
2003 Alma herida, El (TV seriál)
2002 O čem se nemluví (TV seriál)
País de las mujeres, El (TV seriál)
2001 Lo que callamos las mujeres (TV seriál)
1999 La vida en el espejo (TV seriál)
1994 Imperio de cristal (TV seriál)
1986 Cuna de lobos (TV seriál)
1984 Opération O.P.E.N. (TV seriál)
1983 Maleficio, El (TV seriál)
Traición, La (TV seriál)
1982 Angélica (TV seriál)
Ángel caído, El (TV seriál)

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky