foto

Jeanna Michaels

  • nar. 9.5.1956
    New London, Connecticut, USA
  • zem. 23.5.2018 (62 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Shattered Mind (TV film)
1995 Noc muže na útěku
1994 Tonya a Nancy (TV film)
1990 Quiet Little Neighborhood, a Perfect Little Murder, A (TV film)

TV seriály

1989 Generations (TV seriál)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
Safe at Home (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)
Young People's Specials (TV seriál)
1983 Knight Rider (TV seriál)
Akce Topaz (S01E15)
1981 McClain's Law (TV seriál)
1979 Poslední kabriolet (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Eight Is Enough (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace