foto

Dennis Miller

  • nar. 3.11.1953 (65 let)
    Pittsburgh, Pennsylvania, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Mejdan v Las Vegas
2006 Let Go (TV film)
2001 Špinavej Joe
1997 Vražda v Bílém domě
1996 Povídky ze záhrobí: Upíří nevěstinec
1995 Schůzka s cizincem
Síť
1994 Skandální odhalení
1990 Blázinec
1988 Dennis Miller: Mr. Miller Goes to Washington (TV film)
Rock 'n' Roll Christmas (TV film)

TV seriály

2013 Domek z karet (TV seriál)
Chapter 6 (S01E06)
2012 Havaj 5-0 (TV seriál)
Na rozhlasových vlnách (S02E18)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
1999 The Norm Show (TV seriál)
1996 Not Necessarily the Election (TV seriál)
1995 NewsRadio (TV seriál)
1992 Dennis Miller Show, The (TV seriál)

Dokumentární

2018 Dennis Miller: Fake News - Real Jokes (TV film)
2015 I Am Chris Farley
Live From New York!
2014 Mad as Hell: Rise of the Young Turks
2012 Attitude Era - a.z.
1999 Saturday Night Live 25 (TV film)

TV pořady

2014 Dennis Miller: America 180º (TV pořad)
Late Night with Seth Meyers (TV pořad)
2005 Saturday Night Live: The Best of David Spade (TV pořad) - a.z.
2003 The 55th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1998 The 50th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1997 The 49th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1996 State of the Union: Undressed (TV pořad)
The 48th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
The Daily Show (TV pořad)
The O'Reilly Factor (TV pořad)
1995 Dennis Miller: State of the Union Undressed (TV pořad)
The 47th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1994 1994 Billboard Music Awards, The (TV pořad)
Live from Washington D.C.: They Shoot HBO Specials, Don't They? (TV pořad)
The 46th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
The 44th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1991 The 43rd Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1986 Oprah show (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2018 Dennis Miller: Fake News - Real Jokes (TV film)
1999 Saturday Night Live 25 (TV film)

TV pořady

1986 Comic Relief (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace