foto

Matthias Werner

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Když Santa spadl na Zem
2007 Místo činu - Vražda na Oktoberfestu (TV film)
2002 Tajemství života (TV film)
2001 Poradce
2000 Krvavé prázdniny
1997 Tod im Labor (TV film)

TV seriály

2008 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Wut im Bauch (E08)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky