foto

Arnaud Sélignac

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2017 Box 27 (TV film)
L'Épreuve d'Amour (TV film)
2015 Arletty, une passion coupable (TV film)
2014 Où es-tu maintenant? (TV film)
2010 Gendre idéal 2, Le (TV film)
Notre Dame des Barjots (TV film)
Vieilles canailles (TV film)
2008 Ideální zeť (TV film)
Útěk Ludvíka XVI.
2007 Divine Émilie (TV film)
Svatba jako překvapení (TV film)
Un amour de fantôme (TV film)
Vérités assassines (TV film)
2006 Hon na člověka (TV film)
2005 L'ordre du temple solaire (TV film)
Ohnivé inferno (TV film)
On ne prête qu'aux riches (TV film)
2004 Péril imminent: Mortel chahut (TV film)
2003 Aurélien (TV film)
2001 Ma vie en l'air (TV film)
Mausolée pour une garce (TV film)
Phobies (TV film)
2000 Lire la mort (TV film)
1999 Fleurs de sel (TV film)
1998 Week-end! (TV film)
1996 Emma - Première mission (TV film)
Flics de choc: La dernière vague (TV film)
Si je t'oublie Sarajevo (TV film)
1995 Entre ces mains-là (TV film)
1993 Une femme pour moi (TV film)
1991 Gawin
1990 Ivanov (TV film)
1988 Sueurs froides: A farceur, farceur et demi (TV film)
1984 Nemo

TV seriály

2019 Sam (TV seriál)
Victor (S03E04)
Charlotte (S03E03)
Mathis (S03E02)
další epizody (4)
2011 Rani - princezna rebelka (TV seriál)
2010 Doc Martin (TV seriál)
2009 Ce jour là, tout a changé (TV seriál)
2003 À nous la vie! (TV seriál)
2000 Scénarios sur la drogue (TV seriál)
1998 Bahut, Le (TV seriál)
Maternité (TV seriál)
1996 Cizinci (TV seriál)
Commandant Nerval (TV seriál)
Femme de la forêt, La (TV seriál)
1994 Aventures dans le Grand Nord (TV seriál)
1988 Studený pot (TV seriál)

Dokumentární

2005 Lira, lira pas (TV film)
1995 Un siècle d'écrivains (TV seriál)
1986 Chéreau - L'envers du théâtre

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Arletty, une passion coupable (TV film)
2005 Ohnivé inferno (TV film)
1991 Gawin
1984 Nemo

TV seriály

1988 Studený pot (TV seriál)

Dokumentární

2005 Lira, lira pas (TV film)

Herecká filmografie

Filmy

2005 L'ordre du temple solaire (TV film)
2003 Aurélien (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace