foto

Claudia Brosch

  • nar. 19.7.1963 (57 let)
    Rotthalmünster, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Tatort - Abschaum (TV film)

TV seriály

2010 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Gegen den Strom (E38)
2009 Alisa - Jdi za svým srdcem (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
Wo ist Mama? (S03E08)
2006 M.E.T.R.O. - Ein Team auf Leben und Tod (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Ahoj, Robbie! (TV seriál)
Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
Vyšetřovatel (TV seriál)
1997 St. Angela (TV seriál)
1996 Alarmcode 112 (TV seriál)
1995 Stefanie (TV seriál)
1993 Její vrazi (TV seriál)
1992 Freunde fürs Leben (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky