foto

Taylour Paige

  • nar. 5.10.1990 (29 let)
    Santa Monica, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Zola
2018 Mladý gangster
2016 Jean of the Joneses
2008 Muzikál ze střední 3: Maturitní ročník

TV seriály

2018 The Baxters (TV seriál)
2016 Chirurgové (TV seriál)
Pomalý pád (S13E04)
2015 Hráči (TV seriál)
Je to, jak to je (S01E06)
Budou padat hlavy (S01E04)
2013 Hit the Floor (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky