foto

Christoffer Staib

  • nar. 1976
    Oslo, Norsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Kongo
2011 Pravá láska
2008 Ulvenatten
2002 Policejní auto Pelle
1999 Sofiin svět
1998 Operasjon popcorn (TV film)

TV seriály

2020 Heksejakt (TV seriál)
2019 Wisting (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (5)
2015 Neste Sommer (TV seriál)
Allværsjakke og budrunde (S02E10)
2009 Harry & Charles (TV seriál)
2001 Fox Grønland (TV seriál)
2000 Sofies verden (TV seriál)
1996 Offshore (TV seriál)
1994 I de beste familier (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky