foto

Sophie Monk

  • nar. 14.12.1979 (39 let)
    Anglie, Velká Británie

Biografie

Tohle blonďaté, prsaté superbimbo pochází původem z Austrálie. Sophie se sice narodila 14. prosince 1979 v Anglii, ale celé dětství prožila v australském státu Queensland, kde také začala se zpěvem, modelingem a hraním. Zpívat se učila od svých osmi let, avšak profesionální úspěch měla až v roce 1999, kdy se zúčastnila televizní reality show Popstars, na jejímž konci stálo vytvoření dívčí skupiny Bardot. Se skupinou slavila úspěchy v australských hitparádách až do roku 2002, kdy se přestěhovala do USA a začala zkoušet štěstí jako herečka.

Její první rolí byla postava Marilyn Monroe v televizním snímku ŽIVOTNÍ PŘÍBĚH NATALIE WOODOVÉ (2004). Rovněž se objevila ve videoklipu k písničce Always skupiny Blink -182. Doslova se mihla ve snímcích jako byly LONDON (2005) a KLIK – ŽIVOT NA DÁLKOVÉ OVLÁDÁNÍ (2006). První významnou rolí pak byla postava Andy v příšerné komedii (která však vydělala přes 84 milionů dolarů) DĚSNEJ DOJÁK (2006). V roce 2009 se konečně dočkala i hlavních rolí a to v hororech MURDER WORLD a HORY ZALITÉ KRVÍ.

Sophie byla v letech 2006 až 2008 zasnoubená s kytaristou Benjim Maddenem. Nechala se fotit nahá na podporu organizace Peta (organizace na ochranu zvířat) a její bujné vnady plní krom stříbrného plátna i titulní stránky bulvárních deníků.

Z "PetrPan2" L

Herecká filmografie

Filmy

2018 Spring Break '83
2016 Blood Feast
2011 Dorfmanová
Legend of Awesomest Maximus, The
2010 Hard Breakers
2009 Hory zalité krví
Jarní prázdniny
Life Blood
2007 Sex 100+1
2006 Děsnej doják
Klik - život na dálkové ovládání
2005 London
Pool Guys (TV film)
2004 Životní příběh Natalie Woodové (TV film)

TV seriály

2010 Spin Crowd, The (TV seriál)
2008 Podstata strachu (TV seriál)
The Sacrifice (E01)
2007 Vincentův svět (TV seriál)
Nezávazný sex (S04E07)

Dokumentární

2008 101 Perversions
2005 20 to 1 (TV seriál)

Hudební videoklipy

2005 Blink 182: Greatest Hits (hudební videoklip)
2004 Blink 182: Always (hudební videoklip)