foto

Isabell Weicken

  • nar. 29.12.1950 (70 let)
    Detmold, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Der Salzbaron - Langer Abschied (TV film)
Der Salzbaron - Letzte Walzer (TV film)
Der Salzbaron - Lippen schweigen (TV film)
1991 Heldenfrühling

TV seriály

2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1994 Der Salzbaron (TV seriál)
1993 Wildbach (TV seriál)
1980 Die liebe Familie (TV seriál)
Ringstraßenpalais (TV seriál)

Dokumentární

2007 Menschen & Mächte (TV seriál)

Host

TV pořady

1971 Dalli Dalli (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky